Üdvözöllek a Kéz A Mancsért Civil Állatvédő Egyesület blogján!

Kéz A Mancsért Civil Állatvédő Egyesület

Kéz A Mancsért Civil Állatvédő Egyesület

14. Örökbefogadó Nap

Részletei, sikerei.

2015. május 18. - Kéz A Mancsért

Immár, 14. alkalommal rendeztük meg, az Örökbefogadó Napunkat. Sok kutyusunk kapott jó szavakat, sok simit és jobbnál jobb gazdikat. 9 kutyusunkat fogadták örökbe, akik már nagyon élvezik a családi környezetet, a sok törődést és az új életüket. 

Örökbefogadottak: Morpheus, Trinity, Tódor, Papsy, Hinata, Kubu, Melani, Márszi és Katara.

Nagyon köszönjük azoknak, akik jó cél érdekében érkeztek ki hozzánk, akik adományoztak mint pénzbeli adománnyal, mint táppal, konzervekkel, pórázokkal, nyakörvekkel, stb..

Nagyon büszkék vagyunk Rozikára, egykori Mancsos kutyánkra, aki boldogan jött el a gazdijával, és hozta el nekünk a csodaszép díját is és persze az oklevelét!

Nagyon köszönjük, a Nagy Imre krt-i OTP Bank dolgozóitól kapott adományokat is, amiket ITT tekinthetsz meg!

Nagy köszönet Nektek, hogy kint voltatok, akár adományoztatok, akár csak simogatni jöttetek, már is jó tettet tettetek, így kutyusaink látják mennyi jó ember van!

Az Örökbefogadó Nap teljes albumát megtekinthetitek ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezamancsert.blog.hu/api/trackback/id/tr1007470978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása